Makarna*

Genel makarna çeşitleri

*Standart makarnalar genelde tamamen bitkisel içerikli. Daha pahalı markaların bazı yumurtalı özel makarna (all’uovo) çeşitleri ise bu kapsamın dışında.

Bir makarnanın hayvansal içermediğinden nasıl emin olabilirim?
Paketli ürünlerde etiketini inceleyebilirsiniz.

Not: Etikette bazen karşılaşılabilecek ‘eser miktarda yumurta içerebilir’ gibi uyarılar ise ürün içeriğiyle alakalı olmayan bir alerjen uyarısı. Bu uyarı, ürünün veganlığına dair bir kıstas teşkil etmiyor.

Restoranların farklı uygulamaları olabileceğinden, makarnayı sipariş ettiğiniz yerden içerikleri sorarak doğrulayabilirsiniz.

Vegan Etiket Okuma ipuçları

bu sayfayı arkadaşlarımla

Ürün listelerine gitmek için dokunun

veganlik.org'da herhangi bir reklam/sponsorlu paylaşım yer almıyor. Bu sayfayı yalnızca pratik bilgi sağlama amaçlı hazırladım.

Yorum yapın